Uitnodiging Contacta: Samenwerking de Bevelanden

Werkt of onderneemt u in onze gemeente? Noteer deze data in uw agenda: op 7, 8 & 9 november 2023 vindt u ons op Contacta - de grootste netwerkbeurs van Zeeland. Als Samenwerking de Bevelanden benadrukken we de sterke verbinding in de regio met de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. We hopen dat u erbij bent!

Een interactieve ervaring

Onze aanwezigheid draait om drie belangrijke thema's: Beleving, Economie en Wonen. We nodigen u uit om samen met ons te brainstormen over deze onderwerpen. De beurs biedt een uitstekende kans om uw stem te laten horen en bij te dragen aan de dialoog over de toekomst van onze regio.

 

Boeiende sprekers

Onder leiding van lokale wethouders delen inspirerende sprekers waardevolle inzichten. Dit biedt volop mogelijkheden voor gesprekken en discussies. Houd onze website en social media goed in de gaten voor aankondigingen over de sprekers en het dagprogramma.

 

‘Bevelands Breinduel’

Een hoogtepunt van Contacta is het 'Bevelands Breinduel.' Dit is een laagdrempelige wedstrijd waarin we uw denkvermogen testen met slimme vragen. Verwacht slimme vragen en wees voorbereid op instinkers! De winnaar en diens onderneming krijgen na afloop een felicitatie in de vorm van een online vermelding.

 

Gratis aanmelden!

Wist u dat de toegang tot Contacta gratis is? U kunt zich hier aanmelden voor dit zakelijke evenement. Als u één van de sprekerssessies wilt bijwonen, kunt u hier alvast een extra ticket reserveren:

Dinsdag 7 november, thema ‘Beleving’ 

Woensdag 8 november, thema ‘Economie’ 

 Donderdag 9 november, thema ‘Wonen’ 

 

Zien we u daar?

Samenwerking de Bevelanden bezoekt u in beursstand 201. We doen er alles aan om deze editie zo inspirerend mogelijk te maken en waardevolle inzichten te verzamelen die onze regio nog sterker maken. We kijken ernaar uit u tijdens de beurs te mogen begroeten!