Nieuwsberichten

Nieuws

 • De Buurtbus Flex zoekt vrijwillige chauffeurs

  Houdt u van autorijden en omgaan met mensen? En wilt u de mooie dorpen en inwoners van Reimerswaal nog beter leren kennen? Meldt u dan aan als vrijwillige chauffeur voor de Buurtbus Flex in Reimerswaal.

 • Looppaadjes Varkensdijk Yerseke blijven behouden

  Afgelopen jaar is door de gemeente Reimerswaal besloten om voor de (verkeers)veiligheid een aantal looppaadjes aan de Varkensdijk in Yerseke te verwijderen. Er is nu opnieuw naar de situatie gekeken en er is een alternatieve oplossing waarin verkeersveiligheid en beheer en onderhoud van de paadjes zijn meegenomen.

 • Inloopavond uitbreiding dorpshuis Kaj Munk

  Tijdens een inloopavond op maandag 22 januari a.s. kunt u de tekeningen van het plan voor uitbreiding van dorpshuis Kaj Munk inzien, vragen stellen en eventuele bezwaren uiten.

 • Samenscholingsverbod Krabbendijke

  De burgemeester van de gemeente Reimerswaal heeft op 30 december 2023 besloten tot een samenscholingsverbod in bepaalde gebieden van Krabbendijke.

 • Nieuwjaarswandeling

  Burgemeesters en wethouders nodigen iedereen uit voor een nieuwjaarswandeling op 13 januari.

 • Gratis adviesgesprek met energiecoach

  Stijgende energierekeningen zijn een groeiend probleem dat zowel de maatschappij als individuele huishoudens treft. Inwoners kunnen vanaf december een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek.

 • Vuurwerkoverlast melden (herhaling)

  Zoals eerder bericht, wordt op verschillende plekken in onze gemeente vuurwerkoverlast gemeld. We zien bij deze meldingen nog vaak dat informatie ontbreekt. Alleen met aanvullende informatie kan de gemeente de overlast gericht proberen te beperken. Daarom wijzen we u er nogmaals op hoe u overlast door verboden vuurwerk kunt melden.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws