Nieuwsberichten

Nieuws

 • Werkzaamheden aan spoor station Kruiningen-Yerseke en de overweg Zanddijk

  In de nacht van 25 maart op 26 maart 2023 gaat ProRail een deel van het spoor in de gemeente Kruiningen vervangen. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het spoor op en rond het station Kruiningen-Yerseke en de overweg Zanddijk. Tijdens de werkzaamheden kunt u mogelijk hinder ondervinden.

 • Inventarisatie schade door PFAS

  De Provincie Zeeland roept Zeeuwse partijen op om zich te melden als zij economische schade ondervinden van PFAS in de Westerschelde.

 • Elke werkdag deur-tot-deur vervoer met de Buurtbus Flex

  Goed nieuws voor alle mensen in gemeente Reimerswaal die vervoer nodig hebben. Voortaan kunt u de Buurtbus Flex niet meer alleen op dinsdagmiddag gebruiken, maar elke werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Isolatieteam Zeeland van start in Hansweert

  Zeeuwse gemeenten zetten professionele isolatieteams in om eigenaren van E, F en G woningen gratis te helpen bij het nemen van eenvoudige isolatiemaatregelen. Een proef van 11 Zeeuwse gemeenten ging gisteren van start in de gemeenten Hulst en Reimerswaal.

 • Herdenking Watersnoodramp in Kruiningen

  In de Johanneskerk in Kruiningen vindt op woensdag 1 februari de jaarlijkse herdenking van de Watersnoodramp van 1953 plaats.
  Het Comité Herdenkingen Kruiningen en de gemeente Reimerswaal organiseren de ceremonie.

 • Rolstoel- en rollatorvriendelijke wandelroutes in Reimerswaal officieel geopend

  Woensdag 11 januari 2023 zijn de Rolstoel- en Rollatorvriendelijke wandelroutes in de gemeente Reimerswaal officieel geopend door Coby Traas, bestuurder van Zorggroep Ter Weel en rolstoelbasketballer Joeri van Liere. Hierbij waren alle betrokkenen, zoals de samenwerkingspartners, sponsors, vrijwilligers, bewoners en overige geïnteresseerden aanwezig.

 • Nieuwjaarswandeling 21 januari 2023

  Nieuwjaarswandeling op 21 januari a.s. in Waarde

  Dit jaar geen Nieuwjaarsreceptie met het college van burgemeester en wethouders, maar wel een Nieuwjaarswandeling. U bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen op 21 januari.

  Wilt of kunt u niet wandelen, maar wilt u wel aansluitend een drankje met ons drinken om 16.00uur? Ook dan bent u van harte welkom bij Zeeuws Genieten, Weelweg 21 in Waarde.
  Graag even laten weten of u komt via gemeente@reimerswaal.nl
  Tot dan!