Sportfondsen nieuwe exploitant zwembad Den Inkel

Burgemeester José van Egmond en Marlin de Swart (Sportfondsen), tekende woensdag 9 november de overeenkomst voor beheer en exploitatie van Zwembad Den Inkel.

Vanaf 1 oktober 2022 is Sportfondsen de nieuwe exploitant voor zwembad Den Inkel. De gemeente Reimerswaal heeft na een zorgvuldig proces gekozen om Sportfondsen de komende jaren de exploitatie van zwembad Den Inkel te laten verzorgen.

Wethouder Martien van Overloop: <cite>“Wij zijn blij dat we in Sportfondsen een goede partij hebben gevonden die zwembad Den Inkel gaat beheren. Ik ben er trots op dat het binnen en buitenzwembad, als fijne recreatieplek voor onze inwoners behouden blijft”.</cite>

Marlin de Swart namens Sportfondsen: “Wij gaan met veel enthousiasme en met positieve energie aan de slag in zwembad Den Inkel. Samen met de gemeente Reimerswaal, de medewerkers van het zwembad en de collega’s van Sportfondsen, zullen wij ons de komende jaren gaan inzetten voor de vitaliteit van de inwoners van Kruiningen en omgeving. Zwembad Den Inkel blijft de plek om te sporten, te ontspannen, te ontmoeten en plezier te maken met vrienden en familie.”