‘Snertwandelingen’ met een maatschappelijk tintje

Maandag 8 januari worden er ‘snertwandelingen’ georganiseerd vanuit de dagbestedingslocaties van Zorggroep Ter Weel in de dorpen Kruiningen, Yerseke, Krabbendijke en Rilland.

De wandelingen starten op iedere locatie om 14.00 uur. Hierbij wandelen we ongeveer 2,5 km in groepsverband. Er is ook voldoende plek voor mensen in een rolstoel. Oftewel iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze wandelingen! 

Na afloop is er voor iedereen erwtensoep en gelegenheid om samen nog een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Daarnaast staat er ook voor iedereen een ‘goodiebag’ klaar, mede mogelijk gemaakt door het Calvijn College, ’t Wienckeltje, Zorggroep Ter Weel, Zeeuwse Gronden en de Gemeente Reimerswaal. 

Het is niet de bedoeling deze ‘goodiebag’ zelf te houden, maar om deze te schenken aan iemand in je omgeving die wel een leuk extraatje kan gebruiken. Zo snijdt het mes in deze wandeling aan vele kanten. Er wordt met elkaar bewogen waarbij iedereen welkom is, gezelligheid tijdens en na afloop en een maatschappelijk tintje doordat iedereen zijn of haar ‘goodiebag’ aan iemand anders schenkt. 

Inschrijven voor deze ‘snertwandeling’ is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 2 januari a.s. via een e-mail naar onze buurtsportcoach Pieter Israel: p.israel@reimerswaal.nl. Hierbij graag vermelden: naam, aantal personen en het dorp waar u deel wil nemen aan de wandeling. Tot slot zouden wij graag willen weten of u bereid bent om een rolstoel te duwen. Let op: inschrijven is verplicht en uw inschrijving is pas volledig verwerkt als u een bevestigingsmail heeft ontvangen. 

Heeft u vragen over de ‘snertwandeling’ dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Pieter Israel via de mail naar p.israel@reimerswaal.nl en/of telefonisch via 0113-395000.

Locaties ‘snertwandelingen’:

  • Zorggroep Ter Weel Kruiningen – Hof Cruninghe’ – Langeville 41-43 
  • Zorggroep Ter Weel Yerseke – Moerzicht – Moerplein 73 
  • Zorggroep Ter Weel Krabbendijke – Willem Kosterlaan 1
  • Zorggroep Ter Weel Rilland – Nieuwe Vliedberg – Vliedbergstraat 6 – 10