Gratis adviesgesprek met energiecoach

Stijgende energierekeningen zijn een groeiend probleem dat zowel de maatschappij als individuele huishoudens treft. De Bevelandse gemeenten (Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal) en woningcorporatie Beveland Wonen pakken dit gezamenlijk aan door energiecoaches in te zetten. Inwoners kunnen vanaf december een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek.

Een afspraak maken met een energiecoach

Inwoners maken een afspraak door te bellen naar Beveland Wonen (ook wanneer zij een koopwoning hebben) via (0113) - 23 16 74 (maandag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur). Of via de website van Beveland Wonen of één van de Bevelandse gemeenten. Na het maken van een afspraak gaat de energiecoach langs en bekijkt samen met de inwoner hoe zij energie kunnen besparen en welke (kleine) maatregelen passen in de woonsituatie.

Kosteloze plaatsing van kleine energiebesparende maatregelen

De energiecoach geeft advies over de inzet van het klusteam. Het klusteam kan helpen bij de aanbreng van kleine energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan een tochtstrip, radiatorfolie of ledverlichting. Het klusteam bepaalt (samen met de inwoner) welke maatregelen passen bij de woonsituatie en voert deze ter plekke of op een later moment uit. Deze maatregelen zijn gratis en de inwoner heeft hier dus zelf geen werk aan.

Samenwerking de Bevelanden

Dit initiatief is een samenwerking tussen de Bevelandse gemeenten en woningcorporatie Beveland Wonen. Samen willen wij woningeigenaren en huurders ondersteunen met het besparen van energie.

Plan een afspraak met een energiecoach

De energiecoaches in de Bevelandse gemeenten en woningcorporatie Beveland Wonen helpen u om energie en geld te besparen in uw huis. De energiecoach woont ook in een van de Bevelandse gemeenten en is onafhankelijk. Het gesprek is gratis en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Plan uw afspraak via deze link: Home (bespaarafspraak.nl)