Gemeente Reimerswaal gestart met zwerfafval bedrijvenestafette

De zwerfafval bedrijvenestafette is een reeks van opruimacties waarbij steeds het stokje van organisatie naar organisatie wordt doorgegeven.

Enkele maanden geleden heeft de gemeente Reimerswaal met collega’s afval geraapt rondom het gemeentehuis. Het stokje is daarna doorgegeven aan het volgende bedrijf in gemeente Reimerswaal. Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. in Hansweert heeft met bijna 100 personen in samenwerking met gemeente Reimerswaal het zwerfafval rondom hun bedrijf opgeruimd.

Vindt u het ook leuk en nuttig om een opruimactie te houden met uw bedrijf, school, vereniging of stichting? Meld u dan aan voor de zwerfafval bedrijvenestafette. De gemeente zorgt dat het benodigde opruimmateriaal wordt gebracht en samen met het opgehaalde afval weer wordt opgehaald. Stuur een e-mail naar afval@reimerswaal.nl en wij nemen contact met u op.

Wilt u niet met uw bedrijf maar als inwoner zwerfafval rapen? U kunt een grijper en speciale vuilniszakken van de gemeente lenen. Ook kunt u afspreken waar het opgeraapte zwerfafval opgehaald kan worden. Stuur een e-mail naar afval@reimerswaal.nl en wij nemen contact met u op.

Sorteer voor op de toekomst!

*