Uw evenement plaatsen in Omroeper

Algemeen

Beschrijving

  • Reimerswaalse verenigingen, organisaties en instellingen kunnen in De Omroeper hun activiteiten en evenementen aankondigen.
  • In Reimerswaal verschijnt wekelijks het advertentieblad en De Omroeper is daar onderdeel van.
  • Uw tekst moet 's woensdags vóór 17.00 uur bij het cluster binnen zijn. Plaatsing is gratis.

Goed om te weten

De spelregels in het kort

Niet commerciële Reimerswaalse organisaties of organisaties die in Reimerswaal werkzaam zijn, kunnen een evenement/activiteit laten plaatsen of een korte oproep voor bv. de werving van vrijwilligers doen.

Het evenement of de activiteit wordt eenmalig geplaatst in de week voorafgaand aan de start van het evenement of de activiteit. Alleen oproepjes ten behoeve van goede doelen of voor het werven van vrijwilligers worden geplaatst in de rubriek oproepjes. Als een activiteit langer duurt dan 2 maanden, mag deze opnieuw in de eerste week van de nieuwe maand geplaatst worden. U moet de activiteit wel zelf opnieuw aanmelden.

Wat wordt er van u verwacht?

Wilt u een evenement of activiteit laten plaatsen, dan vragen wij van u een korte beschrijving van het evenement of de activiteit, datum, tijdstip, locatie, organisatie, contactgegevens en eventuele vermelding van website. Deze beschrijving mag in totaal bestaan uit maximaal 35 woorden. Voor oproepjes voor het werven van vrijwilligers of goede doelen geldt hetzelfde maximum aantal woorden.

Een evenement of activiteit aanmelden kan via het webformulier. Als u dit formulier 's woensdags vóór 17.00 uur aanlevert, wordt dit de woensdag daaropvolgend geplaatst.

Diverse activiteiten

Sommige activiteiten zijn ook te vinden op de activiteitenkalender van inreimerswaal. Staat uw activiteit er niet bij? Mail naar in@reimerswaal.nl