Sportaccommodaties

Sporthal

De Reimerswaalhal is de enige sporthal in Reimerswaal, in Kruiningen aan de Blauwehoefseweg 1. U kunt telefonisch contact opnemen met één van de beheerders Frank of Thaer:

U kunt deze nummers bellen voor meer informatie over de sporthal of het reserveren hiervan. 

Deze zaal kan gebruikt worden voor en door de scholen van de gemeente, de diverse zaalsport verenigingen waaronder zaalvoetbal, badminton, tennis, korfbal en judo. Ook groepen en verenigingen die gewoon lekker een uurtje per week of vaker in beweging willen zijn kunnen gebruik maken van de Reimerswaalhal.

Zalen

  • Bel voor meer informatie en/of het reserveren van de sportzaal in Waarde met Sandrina van Iwaarden, telefoonnummer 0113 851149.
  • Bel voor meer informatie en/of reserveren van de overige accommodaties naar Roel van Peperstraten van de gemeente, telefoonnummer 0113 395 000 of mail naar verhuur@reimerswaal.nl.

Let op:

  • Incidentele huur (bijvoorbeeld voor kinderfeestjes) is alleen mogelijk in de Reimerswaalhal te Kruiningen en de gymzaal te Waarde.
  • Wil u opstarten als nieuwe vereniging? Houd er dan rekening mee dat u niet direct na de aanvraag kunt starten. Het regelen van contracten, sleutels, etc. kan even duren.