Over deze website

Privacyverklaring

De gemeente Reimerswaal respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt de gemeente Reimerswaal overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. De gemeente gebruikt alleen persoonlijke gegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel.

De gemeente Reimerswaal houdt algemene gegevens van bezoekers bij om statistieken samen te stellen over het bezoekersgedrag van haar website. Hiermee kan de gemeente de website verder optimaliseren. Deze statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.

De gemeente Reimerswaal behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen of te wijzigen. De laatste versie is altijd op deze pagina te vinden.

Informatie van andere overheidsorganisaties

Deze website bevat ook informatie die afkomstig is van andere overheidsorganisaties. De overheidsorganisatie die eigenaar is van de informatie is daarbij verantwoordelijk voor de actualiteit en juistheid van de inhoud.

Links naar andere websites

Op deze website treft u links naar websites van andere organisaties. De gemeente Reimerswaal biedt deze links aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website van de gemeente Reimerswaal en de bepalingen van de betreffende website zijn dan van toepassing.

De gemeente Reimerswaal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud ervan.

PDF-bestanden

Op deze website bieden we documenten aan die u kunt downloaden. Dit zijn meestal PDF-bestanden. PDF-bestanden kunt u openen met een gratis programma, bijvoorbeeld Adobe Reader.