Gehandicaptenparkeerplaats

Als u in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart en er geen mogelijkheid is om op eigen terrein direct bij de woning te parkeren, kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen.

Een gehandicaptenparkeerplaats is een vaste parkeerplek gekoppeld aan uw kenteken. Alleen uw eigen voertuig mag hier staan. De parkeerplaats wordt zo dicht mogelijk bij de woning aangelegd.

Wat kost het?

De kosten van het onderbord met kenteken (bord bij parkeerplaats) zijn voor rekening van de aanvrager en bedragen € 29,00.

Hoe vraag ik een gehandicaptenparkeerplaats aan?

  • Digitaal door het aanvraagformulier in te vullen en te mailen naar gemeente@reimerswaal.nl. Voeg ook een kopie of foto van het kentekenbewijs toe.
  • Schriftelijk door het aanvraagformulier uit te printen en samen met een kopie van het kentekenbewijs, te sturen naar Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen.

Kunt u de pdf niet lezen? Neem dan contact op met ons via gemeente@reimerswaal.nl of bel 14 0113.

 

Hoe wijzig ik het kenteken van mijn gehandicaptenparkeerplaats?

  • Digitaal door het formulier in te vullen en deze te mailen naar gemeente@reimerswaal.nl. Voeg ook een kopie toe van het kentekenbewijs.
  • Schriftelijk door het formulier uit te printen en samen met een kopie van het kentekenbewijs, te sturen naar Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen.

Kunt u de pdf niet lezen? Neem dan contact op met ons via gemeente@reimerswaal.nl of bel 14 0113.