Wijkagent en boa starten proef met gezamenlijk spreekuur

Heeft u vragen over veiligheid, overlast of heeft u een probleem in uw buurt? Vanaf 14 april jl. houden de wijkagent en de boa van de gemeente Reimerswaal elke donderdagochtend spreekuur op het politiesteunpunt in Bachten Vaete, Brouwerijstraat 1 te Kruiningen. Van 09:00 tot 12:00 uur bent u welkom voor vragen en advies. Een afspraak maken is niet nodig.

Goed contact tussen handhavers en inwoners is belangrijk voor een goede leefomgeving. Voor het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid willen de politie en gemeente laagdrempelig aanspreekbaar zijn voor bewoners. Als proef wordt daarom gestart met een gezamenlijk inloopspreekuur wijkagent – boa.

De boa (buitengewoon opsporingsambtenaar) en wijkagent weten graag van inwoners en partners wat er leeft in de wijk. Zo kunnen zij zelf actie ondernemen of meldingen doorzetten naar andere instanties, zoals bijvoorbeeld woningcorporatie of maatschappelijk werk. Voor bezoekers met privacygevoelige informatie of andere dringende reden wordt uitgeweken naar een aparte spreekruimte. Voor contact met de wijkagent of boa buiten het wekelijkse spreekuur kunt u bellen naar 0900 - 8844 (politie) of 14 0113 (gemeente Reimerswaal).