Lintjesregen 2022

Vandaag hebben in de gemeente Reimerswaal 6 inwoners een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Alle nieuwe gedecoreerden zijn benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Zij werden verrast door familie, vrienden en bekenden en burgemeester José van Egmond, die de onderscheidingen uitreikte.

De heer (Andries) Den Hollander uit Hansweert

Hij is al 50 jaar kerkelijke ontvanger en administrateur van de Protestantse Gemeente Hansweert-Schore. Daarnaast haalt hij ook al ruim 40 jaar oud papier op voor de kerk en verzorgt hij de distributie van het Kerkelijk leven. Ook is hij al jaren scheidsrechter bij voetbalvereniging De Hansweertse Boys.


De heer (Piet) Huissen uit Krabbendijke

Hij is zeer actief geweest voor het Rode Kruis, Lotus en Sanquin. Dankzij hem hebben velen hun EHBO diploma behaald. Momenteel is kandidaat nog chauffeur van de buurtbus en werkt hij nieuwe chauffeurs in.


De heer (Adri) Molendijk uit Krabbendijke

Hij zet zich al jaren in voor de IJs en Skeelervereniging in Krabbendijke. Hij is bestuurslid en organiseert mede evenementen, beheert de kantine en voert onderhoud uit aan het clubgebouw.  


De heer (Sander) Puik uit Rilland

Hij is een betrokken Diaken en manusje van alles bij de Vrije Evangelische Gemeente Bath.  Ook is hij actief vrijwilliger en bestuurslid bij voetbalvereniging V.V. Rillandia.


Mevrouw (Helma) Puik uit Rilland

Zij is vaste organist in de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente Bath.  Daarnaast is ze ook vrijwilliger in de bibliotheekvestiging in Rilland en gastvrouw in Het ADRZ in Goes.


Mevrouw (Leny) Van Raaijen-Veerhoek uit Rilland

Zij zet zich al jaren in als mantelzorger voor mensen in haar straat, en via Zorggroep Ter Weel, maar ook voor alleenstaande mensen in haar woonplaats of mensen die het financieel moeilijk hebben is zij van grote steun. Ze betekent tot op heden nog veel voor leden van de gemeenschap van arbeidsmigranten in onze gemeente. Daarnaast heeft ze 48 jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de gymnastiekvereniging en de jeugdvereniging in Rilland.

In beeld

Burgemeester haalt de decorandi op met de bus Burgemeester haalt de decorandi op met de bus Alle gedecoreerden op de foto Lintjesregen 2022