Werk in uitvoering

 • Aanleg schoolzone Krabbendijke

  Maandag 9 december is gestart met het aanbrengen van een schoolzone bij “De Zevensprong” in Krabbendijke. In de straten Westerscheldestraat, Oosterscheldestraat, Reimerswaalstraat en Appelstraat wordt de grens van de schoolzone aangegeven middels bestrating en bebording.

  Het verkeer kan kleine hinder ondervinden van de bestratingswerkzaamheden. De werkzaamheden zullen circa 4 weken in beslag nemen.

  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Aannemingsbedrijf Reimerswaal B.V. uit Kruiningen: telefoon 0113 - 382160 of de heer R. van der Weele van de gemeente Reimerswaal, bereikbaar op telefoonnummer 14 0113.

 • Aanleg riolering Vliedbergstraat Rilland

  Vanaf dinsdag 19 november wordt gestart met de aanleg van gescheiden riolering op de locatie voormalige Vliedberg in Rilland.
  De werkzaamheden vinden plaats buiten het verkeer. Omliggende woningen blijven te allen tijde bereikbaar tijdens de werkzaamheden.
  De werkzaamheden zullen circa 4 weken in beslag nemen.

  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Aannemingsbedrijf Van Sabben B.V. uit ’s-Heer Arendskerke: telefoon 0113 - 563551 of de heer R. van der Weele van de gemeente Reimerswaal, bereikbaar op telefoonnummer 14 0113.

Archief