Werk in uitvoering

 • Herbestrating parkeerstroken Zwartebessestraat Krabbendijke

  Aannemingsbedrijf JBS Infra uit Krabbendijke start maandag 3 december met de herbestrating van de parkeerstroken in de Zwartebessestraat in Krabbendijke.

  De parkeerstroken worden opnieuw gelegd in nieuwe bestrating. Dit betreft de parkeerstroken voor de even huisnummers. Het werk wordt in gedeeltes gedaan, zodat niet alle parkeerruimte tegelijk wordt opgebroken. Het uitgangspunt is de werkzaamheden af te ronden voor 25 december.

  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Van der Weele van de gemeente Reimerswaal, te bereiken via het algemene telefoonnummer 14 0113.

 • Reiniging en Inspectie van het riool in Yerseke

  Wilt u weten of er werkzaamheden aan het riool zullen zijn bij u in de straat? Op onderstaande tekening is in beeld gebracht in welke straten in Yerseke er een reiniging en/of inspectie van het riool zal worden gedaan. In week 49 wordt gestart met de werkzaamheden en deze zullen naar verwachting drie weken duren.

  Overzicht rioolwerkzaamheden Yerseke

  Door de reiniging van het riool kan er sprake zijn van luchtverplaatsingen wat kan leiden tot borrelende toiletten. Aangeraden wordt tijdens de werkzaamheden het deksel van het toilet te sluiten en een handdoek onder het deksel (bril) te leggen.

  In verband met deze werkzaamheden wordt u vriendelijk verzocht de putdeksels in de weg, in het trottoir en de openbare ruimten, zoveel mogelijk vrij te houden van obstakels. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden kan er enige verkeershinder ontstaan.

  lees verder
 • Werkzaamheden Slotstraat en Meidam in Kruiningen

  Vanwege de uitvoering van werkzaamheden in de Slotstraat en de Meidam in Kruiningen worden tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen.

  Vanaf week 48 tot en met 52 en vanaf week 2 t/m 5 zullen in de Slotstraat en de Meidam in Kruiningen fasegewijs werkzaamheden worden uitgevoerd.
  In verband hiermee wordt voor de onderhavige locatie waar de werkzaamheden plaatsvinden een parkeerverbod ingesteld. Daarnaast wordt afhankelijk van de straat waarin de werkzaamheden worden uitgevoerd, eenrichtingsverkeer ingesteld.

Archief