Werk in uitvoering

 • Woonrijp maken ‘Plan Zandweg’ in Kruiningen

  Maandag 24 februari 2020 wordt gestart met het woonrijp maken van “Plan Zandweg” in Kruiningen. Het betreft de Van Leeuwenhoeklaan, Newtonlaan en Voltalaan. De rijbanen en trottoirs zullen definitief aangelegd worden. Ook wordt de waterpartij definitief ingericht met beschoeiing en een vlonderconstructie.

  De werkzaamheden duren ongeveer 14 weken. Het werk zal in fasen uitgevoerd worden, zodat de woningen bereikbaar blijven. Tijdens de werkzaamheden zal de ontsluiting van de wijk via de Zandweg intact blijven.

  Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met Riedijk bestratingen uit Yerseke, bereikbaar op telefoonnummer 06-22933341. Voor overige vragen met de heer M. Walhout van de gemeente Reimerswaal, bereikbaar op telefoonnummer 14 0113.

 • Revitalisering industrieterrein De Poort Rilland

  Sinds maandag 13 januari is gestart met de revitalisering (herinrichting) van industrieterrein De Poort in Rilland.

  Het werk wordt uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland B.V. uit Sint Annaland. De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw inrichten van de stroken naast de asfaltrijbaan. Groenstroken worden opnieuw ingericht en bestrating wordt herlegd of nieuw aangebracht. De werkzaamheden vinden in fases plaats, waarbij de werkzaamheden steeds fase voor fase worden afgewerkt. Het totale werk zal half april 2020 zijn afgerond. De werkzaamheden vinden op en naast de rijbaan plaats waardoor enige hinder onvermijdelijk zal zijn. Bedrijven blijven zo veel mogelijk bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland B.V. uit Sint Annaland: tel. 0166 - 652854 of de heer R. van der Weele van de gemeente Reimerswaal, bereikbaar via telefoonnummer 14 0113.

Archief