Werk in uitvoering

 • Herinrichting Slotstraat Kruiningen

  Vanaf donderdag 11 april wordt in opdracht van de gemeente gestart met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Slotstraat in Kruiningen. De oude riolering wordt opgebroken en vervangen door nieuwe gescheiden riolering. Ook de bestrating zal worden vervangen door nieuw materiaal.

  De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Hoondert uit ’s-Heerenhoek.
  Het werk wordt in 3 fases uitgevoerd:
  Fase 1: vanaf Hoofdstraat tot Slotstraat 85
  Fase 2: vanaf Slotstraat 85 tot Meidam
  Fase 3: Meidam.
  Fase 1 en fase 3 zullen gelijktijdig worden uitgevoerd. Het werk zal tot 24 juni 2019 duren.

  Tijdens de werkzaamheden is verkeershinder. Genoemde straten zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanliggende woningen, bedrijven en de school zijn te voet bereikbaar.

  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Aannemingsbedrijf Hoondert: telefoon 0113-352510 of de heer R. van der Weele van de gemeente Reimerswaal, bereikbaar op telefoonnummer 14 0113.

 • Herinrichting Korringaweg

  In opdracht van de gemeente Reimerswaal zal KWS uit Roosendaal op maandag 11 maart 2019 starten met de herinrichting van een gedeelte van de Korringaweg in Yerseke. Het betreft het gedeelte van de Havendijk tot en met het NIOZ.

  Hier wordt een nieuw trottoir aangelegd zodat er een veilige voetverbinding ontstaat vanaf het NIOZ richting Havendijk. Het asfalt zal dit najaar vervangen worden en er komen 2 fietsstroken in rood asfalt.

  Ter hoogte van het parkeerterrein aan de Molenpolderweg komt een trap naar de Korringaweg. De werkzaamheden zullen naar verwachting 4 weken duren.
  Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Klein van de gemeente Reimerswaal, te bereiken via het algemene telefoonnummer 14 0113.
   

Archief