Werk in uitvoering

 • Lange Geer Hansweert

  Onlangs hebben we aangegeven dat we de straat, de stoep, het plantsoen en parkeervakken voor de Lange Geer 1 t/m 11 in Hansweert opnieuw willen inrichten. Na het inventariseren van verschillende reacties zijn we tot een ontwerp gekomen. 

  Allereerst wordt de bestrating voor Lange Geer 1 t/m 9 aangepast zoals verderop in de Lange Geer, zodat eenheid ontstaat. In de straat worden parkeervakken aangelegd met daarnaast een stoep. Tussen het pad voorlangs de woningen en de stoep wordt een groenstrook aangelegd. De rijbaan, parkeervakken en trottoirs zijn na de werkzaamheden even hoog, er zullen dus geen opstapjes meer zijn. De bestaande trap voor Lange Geer 7 blijft.

  De kruising Lange Geer-Kanaalstraat kan pas na de dijkverzwaring opnieuw worden ingericht. De oprit vanaf de Lange Geer naar de Westhavendijk wordt tijdens de werkzaamheden voor de dijkverzwaring verwijderd. 

  Binnenkort worden in de Lange Geer snelheidsmetingen uitgevoerd. Als uit deze metingen blijkt dat snelheidsremmende maatregelen nodig zijn, wordt daarmee bij de aanleg van de kruising rekening gehouden. Het resultaat van de snelheidsmeting wordt op onze website gepubliceerd. 

  lees verder
 • Werkzaamheden Zandweg Kruiningen

  De gemeente Reimerswaal is voornemens om werkzaamheden uit te voeren in de Zandweg in Kruiningen.

  lees verder
Archief