Workshop ‘Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’

Dit item is verlopen op 24-09-2017.

Woensdag 4 oktober 2017 kunt u namens uw vrijwilligersorganisatie deelnemen aan de workshop ‘Meer inkomsten met sponsoring en crowdfunding’. Deze workshop vindt plaats van 19.00 uur tot 21.30 uur in dorpscentrum MeerWaarde, Mauritsstraat 4 te Waarde.

Heeft uw organisatie meer sponsoren nodig? Of zijn er plannen voor aanpassingen aan het complex en is hier nog financiering voor nodig? Dan is deze workshop precies wat u zoekt!

Er wordt gestart met de voordelen van een vernieuwend sponsorbeleid. In deel twee van de avond wordt besproken welke mogelijkheden crowdfunding biedt en hoe u dit succesvol toepast. Na deze avond heeft u een duidelijk beeld van de kansen die er liggen op het gebied van sponsoring en crowdfunding.

Inschrijven kan als vrijwilligersorganisatie via www.reimerswaal.nl/cursusaanbod of door een e-mail te sturen naar j.van.langevelde@reimerwaal.nl. Doe dit voor 24 september a.s. De kosten voor deelname bedragen € 15,00 per deelnemende vereniging.

Deze workshop wordt aangeboden vanuit Aanbod VerenigingsOntwikkeling (AVO), een initiatief van de gemeenten Borsele, Kapelle, Goes en Reimerswaal. Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente Reimerswaal en vraag naar Jordan van Langevelde, telefoonnummer 14 0113.