Woensdagmiddag 21 augustus: Back-to-school party!

Dit item is verlopen op 22-08-2019.
leeg

Op woensdagmiddag 21 augustus van 14.30 uur tot 17.00 uur, organiseert het Jeugd- en jongerenwerk in samenwerking met Kiddy-Fun, een super leuke back-to-school activiteit voor alle basisschoolleerlingen uit Reimerswaal met veel spring- en spelkussens.

Tijdens deze activiteit worden er filmopnames gemaakt voor een kort item voor de landelijke televisie. Daarom moeten kinderen zich voor deze activiteit van te voren verplicht inschrijven en hebben we een maximum voor 150 kinderen.
Hierbij geldt echt vol = vol.

De activiteit is gratis en vindt plaats op het voetbalveld van VV Kruiningen en bij slecht weer in de naastgelegen Reimerswaalhal. Het belooft een super gave activiteit te worden!

In verband met de filmopnames hebben we het Burgerservicenummer nodig van de kinderen die meedoen met deze activiteit. Deze en alle andere persoonlijke gegevens worden 1 oktober verwijderd uit onze bestanden.

Aanmelden

Vragen?

Heb je nog vragen over deze activiteit? Stel deze dan aan één van de jeugd- en jongerenwerkers. Je kunt ze bereiken via jpr@reimerwaal.nl, via 06-10793766 of bel naar 14 0113 en vraag naar Jessica, Jeroen of Jordan