Uitnodiging informatiebijeenkomst verkabeling bestaande 380kV-verbinding Krabbendijke

Dit item is verlopen op 25-09-2020.

380kV hoogspanningsverbinding: twee verschillende projecten, twee verschillende informatieavonden op 23 en 24 september 2020.

1. De bestaande 380kV verbinding die deels ondergronds wordt gebracht bij Krabbendijke (dit noemen we verkabelen). Gemeente Reimerswaal coördineert dit project.

Informatieavond op donderdag 24 september in de Meiboom in Krabbendijke over de plannen en procedures rondom de verkabeling van een gedeelte van de bestaande 380kV-verbinding ter hoogte van Krabbendijke. Aanmelden kan via c.vanden.dikkenberg@reimerswaal.nl. (Lees het volledige bericht hieronder voor voorwaarden en deelname).

2. Bouw nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland door TenneT.

In de eerste week van oktober starten BAM Infra en aannemerscombinatie Strukton/Mobilis in opdracht van TenneT met de bouw van de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Borssele en Rilland. Het totale bouwproces van de nieuwe verbinding duurt een aantal jaar. In die periode wordt op meerdere locaties tegelijk en op verschillende tijdstippen gewerkt.

Digitale informatieavond op woensdag 23 september om omwonenden en geïnteresseerden vooraf te informeren over het bouwproces, de planning en eventuele hinder. Op de website www.zuid-west380kv.nl/west kunt u die dag vanaf 19.30 uur een stream volgen. 


Uitnodiging informatiebijeenkomst verkabeling bestaande 380kV-verbinding Krabbendijke

Op donderdagavond 24 september 2020 wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over de plannen en procedures rondom de verkabeling van een gedeelte van de bestaande 380kV-verbinding ter hoogte van Krabbendijke. Medewerkers van de gemeente Reimerswaal en de projectgroep presenteren op die avond informatie over de laatste stand van zaken in diverse stands onder andere aan de hand van beeldmateriaal. Ze staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis ‘De Meiboom’, Kerkpolder 30 in Krabbendijke.

We organiseren 2 inloopmomenten:

  • van 19.00-20.00 uur
  • van 20.00-21.00 uur

Vanwege de coronamaatregelen mogen wij maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk toelaten. Daarom dient u zich vooraf (uiterlijk 23 september) aan te melden. Dat kan door te mailen naar mevrouw Van den Dikkenberg via c.vanden.dikkenberg@reimerswaal.nl. Vermeld bij de aanmelding uw NAW-gegevens, het tijdstip dat u de bijeenkomst wilt bezoeken en met hoeveel personen u wilt komen. U ontvangt hiervan een bevestiging. Neem deze mee naar de bijeenkomst. Blijf thuis als u griepachtige verschijnselen heeft, contact heeft gehad met personen die besmet zijn met het coronavirus, of als u 10 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een
risicogebied heeft bezocht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van den Dikkenberg van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of via c.vanden.dikkenberg@reimerswaal.nl