Opnieuw gratis kleding voor minima in Reimerswaal

Dit item is verlopen op 20-10-2018.
info teken

Op woensdag 17 en donderdag 18 oktober a.s. houdt Kledingbank Zeeland opnieuw een gratis-kledingactie voor inwoners van de gemeente Reimerswaal. Inwoners die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, hebben van de gemeente Reimerswaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze actie. Ook staan op donderdag twee kapsters uit een bekende kapsalon voor hen klaar om een gratis knipbeurt te geven.

Zoals altijd is er een gezellige zithoek met koffie en thee + een lekkernij! Zo wordt het een leuk half dagje uit. Degenen die zijn uitgenodigd om naar Middelburg te komen, kunnen zich via de website of telefonisch opgeven. Dan kan meteen aangegeven worden of iemand gebruik wil maken van de gratis busdienst vanuit Reimerswaal e.o. Opgave is verplicht.

Stichting Kledingbank Zeeland voorziet jaarlijks zo’n 3000 mensen uit heel Zeeland van gratis schoenen, kleding en textiel. Het gaat hier om spullen die nog van prima kwaliteit zijn! U kunt ook zelf kleding doneren door deze te brengen naar het inleverpunt aan de Ravensteijnweg 1a in Middelburg. Dit punt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Meer info over de Kledingbank: www.kledingbank-zeeland.nl