Herinrichting Oude Plein Kruiningen

Dit item is verlopen op 20-09-2017.

De gemeente Reimerswaal wil de omgeving rondom haar gemeentehuis in Kruiningen opnieuw inrichten. Deze omgeving is ingericht als een verzameling van niet met elkaar verbonden parkeerplaatsen welke een gedateerde uitstraling hebben. Daarnaast ligt, op de plaats van een voormalige seniorenflat, al enige tijd een braakliggend grasveld.

Eind september 2017 start GKB Realisatie B.V. met de uitvoering van het project. Het gehele project wordt onderverdeeld in 3 fasen. Gestart wordt met het verwijderen en nieuw inrichten van de parkeerplaats vóór de entree van het gemeentehuis. Aansluitend wordt de parkeerplaats tussen de entree van het gemeentehuis en de Meidam gerealiseerd. In de laatste fase wordt een deel van de Brouwerijstraat opnieuw bestraat. Daarnaast wordt het gehele projectgebied 'aangekleed' met beplanting en overige inrichtingselementen.

Wanneer de uitvoering geheel volgens plan verloopt is het project eind februari 2018 gereed.

Inloopmiddag

Op 19 september 2017 organiseert GKB Realisatie B.V. een inloopmiddag in het gemeentehuis. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur is er de mogelijkheid om het ontwerp te bekijken en informatie in te winnen over de uitvoeringswijze en planning van het project. U bent van harte uitgenodigd.

Meer informatie op https://www.facebook.com/HerinrichtingOudePleinKruiningen

Voor specifieke vragen betreffende de uitvoering kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Sjaak Oversluizen via telefoonnummer 06 13 47 10 02.