Gratis lesprogramma 'Toekomstgericht ondernemen'

Als Reimerswaalse ondernemer met vertrouwen de toekomst tegemoet?

Misschien is het nu nog lastig te geloven. Maar met de juiste draai aan je businessmodel is sterker uit de strijd komen écht een optie. Voor ondernemers die willen hervormen of vernieuwen ontwikkelde Qredits het lesprogramma ‘Toekomstgericht Ondernemen’. De vijf Bevelandse gemeenten bieden dit lesprogramma gratis aan!

Het lesprogramma

De titel van dit lesprogramma verklapt het al. Waar je nu misschien worstelt met je businessplan, ben je na het volgen van het programma helemaal klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en je onderneming tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam businessmodel voor je onderneming.

Voor wie?

  • Bestaande ondernemers die ten minste 1 jaar operationeel zijn.
  • Je wilt vernieuwen of hervormen, omdat je twijfelt over de toekomstbestendigheid van je huidige bedrijfsplan.
  • Je bent in de gelegenheid je te committeren aan een serieuze tijdsinvestering ten behoeve van je onderneming. Ondanks dat het lesprogramma gratis is, wordt inzet en betrokkenheid gevraagd.

Praktische informatie

Wanneer: vanaf 15 april 2021 
Wat: 6 groepssessies, aansluitend 100 dagen zelfstudie, 1 terugkomdag. Standaard tussentijdse begeleiding en individuele coachingssessies naar wens.
Kosten: Aan dit lesprogramma zijn geen kosten verbonden. Je kunt je dus gratis aanmelden.

Aanmelden?

Aanmelden voor het gratis lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Juli Ridderbos via 14 0113 of via j.ridderbos@reimerswaal.nl