Burgemeester José van Egmond wenst u een fijne zomervakantie

Beste inwoners,

We leven inmiddels al weken met corona. De afgelopen maanden waren voor veel mensen verschillend. Voor sommigen was het verdrietig en angstig. Voor anderen slechts een kleine aanpassing. Het was in ieder geval niet altijd makkelijk de nieuwe maatregelen gelijk te onthouden en toe te passen. Ook voor mij niet, eerlijk gezegd.

De zomer van 2020 zal anders zijn dan andere zomers. De scholen zijn aan het afronden, veel kinderen zijn 6 weken vrij en zelf heeft u wellicht ook vrije weken gepland. We hebben al veel prachtig zomerweer gehad. En natuurlijk hoop ik dat we nog volop van de zon en vrije tijd kunnen gaan genieten. Maar, in deze tijd waarin de coronamaatregelen nog gelden, en we weer veel meer kunnen en mogen, blijft het toch ook een beetje aanpassen, afstand houden en opletten. Iedere dag weer zijn er nieuwe coronabesmettingen, ook in Zeeland. Daarom blijft niesen en hoesten in de elleboog belangrijk. Net zoals vaak handen wassen. Als we dan ook nog, waar nodig, afstand bewaren, hoop ik dat we de zomer gezond doorkomen.José

Ik ben blij dat veel horeca weer open is, er weer gesport kan worden en in de kerken weer meer mensen tegelijk kunnen samenkomen. Wandelen, fietsen, met elkaar in de auto, (in de auto wel met mondkapje), het kan allemaal. Voor iedereen zal de invulling van de komende weken verschillend zijn. Voor de thuisblijvers of de vakantiegangers, dichtbij of ver(der) weg. Ik wil u bedanken voor uw geduld en begrip en medewerking in de afgelopen tijd. En voor nu, wens ik u een hele fijne zomer.

Hartelijke groet,

José van Egmond

Burgemeester