Meldingen en klachten

 • Meldingen en klachten

  Heeft u last van iets in de openbare ruimte? Of is er een gevaarlijke situatie? Dan kunt u hiervan melding doen via dit formulier of via onze gratis app. In het formulier kunt u problemen melden zoals zwerfvuil, een kapotte parkbank, een gat in de weg, een losliggende stoeptegel, kapot wegmeubilair en dergelijke.

  De App is beschikbaar voor Apple en Android en gratis te downloaden in de App store en Google Play store. Via de zoekwoorden ‘gemeente Reimerswaal’ kunt u de App meteen vinden..

  De afhandelingtermijnen variëren van direct tot meerdere werkdagen. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van aannemers of leveranciers, de aard en urgentie van de melding en/of weersomstandigheden. Voor een spoedige afhandeling vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

  Is het een spoedeisende melding?

  Neem dan tijdens kantooruren contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 0113.

   

 • Bouwoverlast of milieuklachten?

  Geluidsklachten, overlast van bouwwerkzaamheden of wordt uw woongenot aangetast?

  lees verder
 • Openbare verlichting

  Storingen en schade aan de openbare verlichting kunt u melden via de website www.ovstoringzeeland.nl.

  Bij het invullen van de gevraagde gegevens is het van belang het nummer, de plaats en het dichtstbijzijnde adres van de betreffende lantaarnpaal te vermelden. Op de website kunt u zien of er al eerder een melding over een lichtmast gedaan is.

  lees verder
 • Klacht tegen ambtelijk optreden

  Vindt u dat u bent benadeeld door het optreden van een bestuurder of een medewerker van de gemeente? U kunt dan een klacht indienen. Vervolgens handelt de gemeente uw klacht af volgens een vastgestelde procedure (de klachtenregeling).

  lees verder
 • Luchtvaart

  Voor vragen en eventuele klachten over vliegbasis Woensdrecht kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0164 69 39 39. Voor klachten is er ook een gratis nummer 0800-0226033.

  Op de website van de provincie Noord-Brabant kunt u een klachtenformulier downloaden.

  Informatie over de Commissie voor Overleg en Voorlichting over het Milieu (COVM) vliegbasis Woensdrecht?
   

u bevindt zich hier:Home > Dienstverlening > Meldingen en klachten