Meldingen en klachten

 • Meldingen openbare ruimte

  Ziet u op straat of in een park iets waarvan u wilt dat het gemaakt of opgeruimd wordt? Dan kunt u dat bij de gemeente melden via dit formulier. Denk bijvoorbeeld aan niet opgehaald afval, volle prullenbakken, losse stoeptegels, bouwoverlast of verstopte riolering op gemeentegrond. In het formulier kunt u zien of uw melding al eerder is doorgegeven. U kunt ook via onze gratis app uw melding doorgeven. De Gemeente Reimerswaal-app is beschikbaar voor Apple en Android en is gratis te downloaden in de App store en de Google Play store.

  Bij een verstopte riolering 's avonds of  in het weekend kunt u bellen naar 06 53 70 24 70.

  Uw melding wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Hoe lang het duurt voor uw melding is opgelost, is onder meer afhankelijk van de beschikbaarheid van aannemers of leveranciers, de aard en urgentie van de melding en de weersomstandigheden. Voor een spoedige afhandeling vragen wij u het formulier of uw melding op onze App zo volledig mogelijk te formuleren.

 • Openbare verlichting

  Alle lantaarnpalen branden tussen zonsondergang en 23.00 uur. Als dit niet het geval is, of wanneer u schade of storingen opmerkt aan een lantaarnpaal, kunt u dit melden via de website https://vzg.slimmelden.nl/. Op deze website kunt u op de kaart de lantaarnpaal selecteren en ook meteen zien of de storing al is gemeld.

 • Rioolverstopping?

  Als het afvalwater niet meer goed wegloopt, kan er sprake zijn van een rioolverstopping. Bent u eigenaar/gebruiker van een pand, dan moet u de verstopping in de huisriolering zelf (laten) verhelpen. Een verstopping op grond van de gemeente wordt door de gemeente verholpen.

  Meer informatie?

 • Milieuklacht met hoge prioriteit

  Een dringende klacht die vraagt om een snelle aanpak, kunt u melden op het Milieumeldpunt (0118) 41 23 23.

 • Luchtvaart

  Voor vragen over de vliegbasis Woensdrecht kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0164 69 39 39. Voor klachten is er ook een gratis nummer 0800-0226033.

  Op de website van de provincie Noord-Brabant kunt u een klachtenformulier downloaden.

  Informatie over de Commissie voor Overleg en Voorlichting over het Milieu (COVM) vliegbasis Woensdrecht?
   

u bevindt zich hier:Home > Dienstverlening > Meldingen en klachten