Overzicht

 • Rioolwerkzaamheden in Waarde en Hansweert

  (13-02-2017)

  De komende tijd zal de firma M.J. Oomen Leidingtechniek B.V. rioolwerkzaamheden uitvoeren in de volgende straten: Raadhuisstraat, Mauritsstraat en Julianastraat in Waarde en de Lange Geer in Hansweert. De riolering zal eerst gereinigd en geïnspecteerd worden en vervolgens in de periode van 6 t/m 17 maart 2017 gerelined worden.

  lees verder
 • Werkzaamheden Röntgenstraat Kruiningen

  (07-02-2017)

  Op diverse locaties in Kruiningen staat bij extreme neerslag water-op-straat. Om de kans hierop te verkleinen wordt het pad tussen de Röntgenstraat en de Eendenpoelweg verlaagd, zodat tijdens water-op-straat situaties het water onder natuurlijk verloop kan afstromen naar de sloot in de Eendenpoelweg.

  lees verder
 • Reconstructie Kerkhoekstraat Yerseke

  (30-01-2017)

  Vanaf maandag 6 februari 2017 start aannemersbedrijf Reimerswaal bv met de reconstructie van de Kerkhoekstraat. Tijdens de werkzaamheden, die waarschijnlijk tot 8 mei 2017 zullen duren, zal er een omleidingsroute van kracht zijn.

  lees verder
 • Onderhoud sloten binnen bebouwde kom van start

  (16-01-2017)

  Om een goede waterkwaliteit en goede doorstroming van water in sloten te houden, wordt in de week van 16 januari 2017 in verschillende gemeenten gestart met baggeren. In de kop van Schouwen, Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke en een deel van Vlissingen wordt iedere kleine sloot in principe gebaggerd. Bij grotere sloten met een bovenbreedte van meer dan 11 meter, wordt eerst gekeken of baggeren noodzakelijk is. Het onderhoud wordt door verschillende aannemers uitgevoerd. Later start het baggeronderhoud in Sint-Annaland, Kruiningen en Borssele (februari/maart).

  lees verder
 • Reconstructie rotonde Bathseweg Rilland

  (21-11-2016)

  Vanaf maandag 21 november 2016 wordt door Aannemingsbedrijf Moerland uit Sint Annaland gestart met de reconstructie van de rotonde Bathseweg Saaftingestraat in Rilland.

  lees verder
u bevindt zich hier:Home > Actueel > Werk in uitvoering > Overzicht
RSS