Overzicht

 • Fietsomleiding Olzendepolder

  (29-05-2015)

  Sinds projectbureau Zeeweringen de dijk tussen Yerseke en Oostdijk versterkt, worden fietsers vanwege de veiligheid omgeleid. Vanaf 1 juni tot 1 september 2015 wijzigt de omleidingsroute. De Olzendepolder wordt tussen de Molendijkseweg en 1e Tholseindseweg afgesloten voor fietsers, vanwege werkzaamheden van de gemeente. Fietsers worden omgeleid via de Molendijk (onderlangs), Olzendedijk en 1e Tholseindsweg. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

  lees verder
 • Project Volkerak-Zoommeer - omleiding voor fietsers en wandelaars

  (20-04-2015)

  Vanaf 1 april 2015 tot 1 augustus 2015 is het dijkvak aan de westkant van het Markiezaatsmeer afgesloten in verband met de uitvoering van werkzaamheden aan de dijken, sluizen en gemalen.

  lees verder
 • Herinrichting Markt en Snellemarkt Kruiningen

  (30-03-2015)

  In opdracht van de gemeente Reimerswaal is Aannemingbedrijf Reimerswaal B.V. gestart om de Markt en Snellemarkt in Kruiningen opnieuw in te richten. Door de nieuwe gelijkvloerse inrichting wordt de Markt een multifunctionele ruimte, waarbij het centrumkarakter wordt versterkt. Ook wordt de bestaande riolering vernieuwd. Dit gebeurt omdat deze in slechte staat verkeerd.

  lees verder
 • Dijkversterkingen Sint Pieterspolder, Hansweert en Emanuelpolder

  (17-03-2015)

  In 2015 voert projectbureau Zeeweringen in opdracht van het waterschap drie dijkversterkingen uit in de gemeente Reimerswaal: dijkversterking Sint Pieterspolder, dijkversterking Hansweert en dijkversterking Emanuelpolder. Het projectbureau gaat hier aan de slag, omdat de dijktrajecten niet meer aan de huidige veiligheidsnormen voldoen.

  lees verder
u bevindt zich hier:Home > Actueel > Werk in uitvoering > Overzicht
RSS