Overzicht

 • Rioolvervanging Blauwhoefseweg Kruiningen

  (06-07-2015)

  De gemeente start begin juli met het vervangen van de riolering in de Blauwhoefseweg te Kruiningen. De huidige riolering is te klein om de hevige buien van tegenwoordig en in de toekomst af te voeren. De riolering in de Blauwhoefseweg, ter hoogte van de sporthal en de brandweer, wordt daarom vervangen en vergroot.

  lees verder
 • Fietsomleiding Olzendepolder

  (29-05-2015)

  Sinds projectbureau Zeeweringen de dijk tussen Yerseke en Oostdijk versterkt, worden fietsers vanwege de veiligheid omgeleid. Vanaf 1 juni tot 1 september 2015 wijzigt de omleidingsroute. De Olzendepolder wordt tussen de Molendijkseweg en 1e Tholseindseweg afgesloten voor fietsers, vanwege werkzaamheden van de gemeente. Fietsers worden omgeleid via de Molendijk (onderlangs), Olzendedijk en 1e Tholseindsweg. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

  lees verder
 • Dijkversterkingen Sint Pieterspolder, Hansweert en Emanuelpolder

  (17-03-2015)

  In 2015 voert projectbureau Zeeweringen in opdracht van het waterschap drie dijkversterkingen uit in de gemeente Reimerswaal: dijkversterking Sint Pieterspolder, dijkversterking Hansweert en dijkversterking Emanuelpolder. Het projectbureau gaat hier aan de slag, omdat de dijktrajecten niet meer aan de huidige veiligheidsnormen voldoen.

  lees verder
u bevindt zich hier:Home > Actueel > Werk in uitvoering > Overzicht
RSS