Overzicht

 • Herstel Postbrug en Vlakebrug

  (25-07-2016)

  Op de Postbrug en de Vlakebrug is schade geconstateerd aan de slijtlagen. In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Volker Infra inspecties uitgevoerd. Naar verwachting kunnen de reparaties in september worden uitgevoerd.

  lees verder
 • Rioolwerkzeemheden Yerseke

  (21-07-2016)

  Vanaf maandag 1 augustus 2016 zal Aannemingsbedrijf Van Sabben B.V. uit ’s-Heer Arendskerke een deel van de riolering op de kruising Grintweg/Welleweg/Langeville in Yerseke vervangen. De uitvoering van de werkzaamheden zal circa 5 dagen in beslag nemen.

  lees verder
 • Werkzaamheden Witte Molen Rilland

  (18-07-2016)

  In de wijk 'Witte Molen' in Rilland is aannemingsbedrijf GKB B.V. uit Barendrecht gestart aan de voorlaatste fase van de riolerings- en herbestratingswerkzaamheden. Vanaf 25 juli tot en met 5 augustus 2016 heeft de aannemer vakantie en zal gedurende die tijd geen werkzaamheden uitvoeren. Vanaf 8 augustus zullen de werkzaamheden hervat worden. In de tussentijd wordt gezorgd voor een net werkterrein en de toegang tot de wijk blijft gegarandeerd.

  lees verder
 • Let op! Verkeershinder op waterschapswegen

  (13-06-2016)

  Drukke, doorgaande wegen afgesloten

  Waterschap Scheldestromen is in mei gestart met het jaarlijkse groot onderhoud aan 197 kilometer waterschapswegen.

  De komende weken worden meerdere doorgaande en druk bereden wegen in Zeeland aangepakt. Die wegen worden hieronder vermeld. Ook worden hier wegen aangegeven waarbij de werkzaamheden langer duren. Een overzicht van alle wegwerkzaamheden is terug te vinden op http://live.andes.nl/zeeland.

  lees verder
u bevindt zich hier:Home > Actueel > Werk in uitvoering > Overzicht
RSS