Uitgifte bouwgrond in de woonwijk "Steehof" in Yerseke

Dit item is verlopen op 03-03-2017.

In de woonwijk “Steehof” in Yerseke worden vanaf maandag 6 februari 2017 acht woningbouwkavels te koop aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de Ferdinand Bollaan.

De kavels worden zowel te koop aangeboden als in erfpacht uitgegeven. Op zes kavels mogen ruime vrijstaande woningen gebouwd worden en twee kavels zijn beschikbaar voor een twee-onder-één-kap woning. De verkoopbrochure is hieronder te raadplegen.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich vanaf maandag 6 februari tot en met 23 februari 2017 inschrijven voor één van de acht bouwkavels aan de Ferdinand Bollaan. De kavels zullen via een lotingsprocedure worden toegewezen. De loting vindt plaats op 2 maart 2017 in aanwezigheid van de geïnteresseerden. Interesse voor een bouwkavel kan via een online formulier kenbaar gemaakt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om zich via een (papieren) inschrijfformulier aan te melden voor een bouwkavel. Meer informatie over de procedure met betrekking tot de inschrijving is te vinden in de verkoopbrochure.

Informatiemiddag

Op zaterdag 4 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in een tent aan de Ferdinand Bollaan in Yerseke. Behalve het verkrijgen van meer informatie over de beschikbare bouwkavels is er ook de mogelijkheid om 3D beelden te zien van de kavels met verschillende type woningen. Speciaal voor deze bijeenkomst zullen de kavels in het veld uitgezet worden zodat de ligging ter plaatse bekeken kan worden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via het centrale telefoonnummer van de gemeente Reimerswaal 14 0113 of per e-mail yerseke@reimerswaal.nl.

Meer informatie

u bevindt zich hier:Home > Actueel > Nieuwsberichten
RSS