Sportieve uitdagingen in de voorjaarsvakantie?

Dit item is verlopen op 03-03-2017.

In de voorjaarsvakantie staan er voor de basisschoolkinderen weer vele leuke (sportieve) activiteiten op het programma.

Maandag 27 februari
Maandagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur is er een sportspektakel in de Reimerswaalhal te Kruiningen, waar de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 van de basisschool hun energie kwijt kunnen. Springen, klimmen, klauteren, zwaaien, kruipen en rennen, bijna alles kan. Ook is er een springkussen te vinden. Papa’s, mama’s en/of opa’s en oma’s nodigen we van harte uit om mee te doen met hun (klein)kind(eren)!

Maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur is er een balsportmiddag voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 in de Reimerswaalhal te Kruiningen. Uitdagende, spannende en leuke balsporten en natuurlijk die ene, grote en supercoole opblaasbare hindernisbaan!
Deelname is gratis en opgeven niet nodig. Neem je wel je zaalschoenen mee?

Dinsdag 28 februari
Dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur zijn er sport- en spelactiviteiten in de gymzaal te Hansweert voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Deelname is gratis en opgeven niet nodig.

Woensdag 1 maart
Woensdagmiddag is er een heerlijke, relaxte zwemmiddag in zwembad Den Inkel van 14.00 uur tot 17.00 uur. Een A-diploma is verplicht en vooraf opgeven is niet nodig. De entree bedraagt € 4,00 per persoon.

Donderdag 2 maart
Donderdagmiddag 2 maart gaan we van 14.00 uur tot 16.00 uur leuke voorjaarsknutsels maken op de Krabbenzolder, Noordweg 8e te Krabbendijke. Kinderen uit de groepen 1 t/m 8 zijn van harte welkom. Let op; voor deze activiteit moet je jezelf opgeven via www.jonginreimerswaal.nl!

Meer informatie over al onze activiteiten vind je op www.jonginreimerswaal.nl.

u bevindt zich hier:Home > Actueel > Nieuwsberichten
RSS