Interactieve 3D-brochure kavels Steehof nu beschikbaar

Dit item is verlopen op 01-03-2017.

In de woonwijk "Steehof" in Yerseke worden acht woningbouwkavels te koop aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de Ferdinand Bollaan. De kavels worden zowel te koop aangeboden als in erfpacht uitgegeven. Op zes kavels mogen ruime vrijstaande woningen gebouwd worden en twee kavels zijn beschikbaar voor een twee-onder-één-kap woning.

Via onderstaande link 'interactieve 3D visualisatie' kunt u een indruk krijgen van de opzet van dit gedeelte van de wijk 'Steehof' en van de bouwmogelijkheden die op de verschillende kavels mogelijk zijn. U kunt als het ware al door uitbreiding wandelen of met een vogelperspectief overheen vliegen, of bijvoorbeeld de bezonning van het kavel bekijken met behulp van de schaduw simulator. De presentatie werkt het beste in de webbrowser van Google Chrome.

Interactieve 3D visualisatie

Belangstellenden kunnen zich van maandag 6 februari tot en met 23 februari 2017 inschrijven voor één van de acht bouwkavels aan de Ferdinand Bollaan. De kavels zullen via een lotingsprocedure worden toegewezen. De loting vindt plaats op 2 maart 2017. U kunt uw interesse voor een bouwkavel met het digitaal formulier 'Inschrijven bouwgrond (DigiD)' kenbaar maken. Daarnaast is het ook mogelijk om u via een (papieren) inschrijfformulier aan te melden voor een bouwkavel.

Meer informatie

u bevindt zich hier:Home > Actueel > Nieuwsberichten
RSS