Besparen met gevelisolatie

Dit item is verlopen op 11-04-2017.

Zeeuwind en de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) starten op 25 maart 2017 onder de naam Het Warmte Effect een actie om het aardgasverbruik in huishoudens te minimaliseren.

Bij woningen gebouwd tussen 1920 en 1976 is gevelisolatie een investering die leidt tot de grootste energiebesparing. Evenals bij de eerder ontplooide actie met zonnepanelen bieden Zeeuwind en ZMf voorlichting over de mogelijkheden, de kosten en besparing van ditmaal dus: isolatie. De markt is verkend en voor de - op dit moment beste vorm van isolatie - hebben de samenwerkingspartners een goede prijs bedongen bij een Zeeuwse onderneming.

De start van de actie Het Warmte Effect vindt plaats op 25 maart 2017 bij: Isoleren op de ‘Borselse Woningmarkt’. Deze woningmarkt is in het Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand van 10.00 uur - 16.00 uur.

Voorlichtingsbijeenkomst: maandag 10 april 2017, gemeentehuis, Oude Plein 1, Kruiningen.
Vrije inloop is mogelijk, aanmelden is aan te raden.
Dat kan via de website www.hetwarmteeffect.nl/aanmelden

Eerder werkten Zeeuwind en ZMf samen in Het Zon Effect. In de afgelopen 5 jaar heeft die actie geresulteerd in het plaatsen van 30.000 zonnepanelen op 2.500 daken in Zeeland.

Te downloaden:

u bevindt zich hier:Home > Actueel > Nieuwsberichten
RSS