Kalender - omroeper mei 2017

Reimerswaalse verenigingen, organisaties en instellingen kunnen in De Omroeper hun activiteiten en evenementen aankondigen. In Reimerswaal verschijnt wekelijks het advertentieblad en De Omroeper is daar onderdeel van. Daarnaast staan de evenementen en activiteiten ook in de evenementenkalender op de website. Het cluster voorlichting  en communicatie van de gemeente zorgt voor de samenstelling van de pagina. Uw tekst moet 's woensdags vóór 17.00 uur bij het cluster binnen zijn. Plaatsing is gratis.

Vanaf 15 september 2014 gelden er nieuwe spelregels voor de Omroeper
Vanwege kostenbesparing en voor het bevorderen van de overzichtelijkheid veranderen per 15 september a.s. de spelregels voor het aanleveren van copy voor de Omroeper. Vanaf deze week wordt per week een evenementenkalender geplaatst met daaronder ruimte voor korte oproepjes van goede doelen en vrijwilligersorganisaties.

De nieuwe spelregels in het kort:
Niet commerciële Reimerswaalse organisaties of organisaties die in Reimerswaal werkzaam zijn, kunnen een evenement/activiteit laten plaatsen op de evenementenkalender of een korte oproep voor bv. de werving van vrijwilligers doen.

Het evenement of de activiteit wordt eenmalig geplaatst in de kalender in de week voorafgaand aan de start van het evenement of de activiteit. Alleen oproepjes ten behoeve van goede doelen of voor het werven van vrijwilligers worden geplaatst in de rubriek oproepjes. Als een activiteit langer duurt dan 2 maanden, mag deze opnieuw in de eerste week van de nieuwe maand geplaatst worden. U moet de activiteit wel zelf opnieuw aanmelden.

De volledige spelregels bekijken?

Wat wordt er van u verwacht?

Wilt u een evenement of activiteit laten plaatsen in de kalender, dan vragen wij van u een korte beschrijving van het evenement of de activiteit, datum, tijdstip, locatie, organisatie, contactgegevens en eventuele vermelding van website. Deze beschrijving mag in totaal bestaan uit maximaal 35 woorden. Voor oproepjes voor het werven van vrijwilligers of goede doelen geldt hetzelfde maximum aantal woorden.

Een evenement of activiteit aanmelden kan via het webformulier. Als u dit formulier 's woensdags vóór 17.00 uur aanlevert, wordt dit de woensdag daaropvolgend geplaatst.

<< < mei 2017 > >>
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Geselecteerde dag: woensdag 24 mei 2017

Er zijn geen evenementen op deze datum.
u bevindt zich hier:Home > Actueel > Kalender - omroeper